Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Ντοματίνια μεζές για το χειμώνα




Υλικά:
2 κιλά ντοματίνια
500 γρ άσπρο κρασί
500 γρ άσπρο ξύδι
1κ,σ αλάτι
1 κ,σ ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο
1 κγλ, μαύρο πιπέρι σε κόκκους
2 φύλλα δάφνης
Θυμάρι, και ρίγανη φρέσκια




Εκτέλεση
Βράζουμε το κρασί, το ξύδι με το αλάτι, και τη ζάχαρη, σε μία κατσαρόλα για 10 λεπτά.
Γεμίζουμε 2 βάζα αποστειρωμένα με τα ντοματίνια, αφού τα πλύνουμε,  και τα στεγνώσουμε.
Βάζουμε τα μυρωδικά, και τα γεμίζουμε με το καυτό κρασόξυδο, τα κλίνουμε καλά, και τα αφήνουμε να κρυώσουν ανάποδα.




Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ