Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Μπιφτέκια Γαλοπούλας

 ½ κιλό στήθος γαλοπούλας
1 ξερό κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 αυγό
2 φέτες ψωμί βρεγμένες και στημένες
2 κουταλιές μπαλσάμικο
3 κ λαδί
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο μπαχάρι και λίγο κύμινο
ρίγανη
Αλάτι πιπέρι μαιδανό
Βάζουμε το κρέας σε κομμάτια στο μούλτι στον κόφτη και όλα τα υπόλοιπα υλικά τα αλέθουμε  μέχρι να έχουμε ένα μαλακό μίγμα το βάζουμε στο ψυγείο  1 ώρα και πλάθουμε με λαδωμένα χέρια μπιφτέκια
Το ίδιο κάνουμε και με άλλα κρέατα όπως κοτόπουλο,  μοσχάρι, η χοιρινό.
Με την ίδια συνταγή κάνω μικρά καφεδάκια και τα τηγανίζω. Όταν τηγανιστούν λίγο, βάζω στο τηγάνι:
1 κρεμμυδάκι φρέσκο κομμένο σε ροδέλες, 2 μανιτάρια, ½ πιπέρια και μια ντομάτα σε κυβάκια, λίγο αλάτι και πιπέρι και μια κουταλιά τυροκαυτερή. Τηγανίζουμε 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Έχουμε ένα νόστιμο σαγανάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ