Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Ψωμί με μπύρα αρωματικό

 

 
Υλικά
550κ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουταλιά γλυκού ζάχαρη
400 γρ μπύρα
Θυμάρι ή ρίγανη φρέσκια  ξηροί καρποί όπως καρύδια ,σπόρια.
Αλάτι
Ελιές

Εκτέλεση: κάνουμε μια μαλακή ζύμη
Λαδώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε λίγο σουσάμι πάνω κάτω, βρέχουμε λίγο το ζυμάρι και το χαράζουμε.
Ψήνουμε στους 180ο C στον αέρα για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ