Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Μυζηθροκεφτεδάκια



200 γ ρ μυζήθρα  δική μου ( συνταγή έπεται) ή της αγοράς
Άνηθο
50 γραμμ.  στραγγιστό γιαούρτι
Πιπέρια διάφορα
Για τη συντηρήσει
1 σκελίδα σκόρδο
1 κλαδάκι δεντρολίβανο
2 φύλλα δάφνη  λίγο φρέσκο θυμάρι
Ελαιόλαδο
Κάνουμε μια πάστα με τη μυζήθρα τον άνηθο το γιαούρτι και τα πιπέρια κάνουμε μπαλάκια και τα συντηρούμε σε ένα βάζο με λάδι  μαζί με τα αρωματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ