Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

brezel


Brezel  γερμανικά κουλούρια με λιαστή ντομάτα

Υλικά
500 γρ αλεύρι
350 γρ νερό
1 φακελάκι μαγιά ξερή
1 κ,γλ αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κ,σ θυμάρι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε στο μίξερ με το γάντζο, όλα τα υλικά μαζί 10 λεπτά.

Σκεπάζουμε τη ζύμη, και την αφήνουμε να φουσκώσει 1 ½ ώρα .

οταν διπλασιαστεί η ζύμη, κόβουμε κομμάτια ζύμης, και πλάθουμε κουλούρια σε διάφορα σχέδια.
Τα πασπαλίζουμε με τυρί ή κασέρι, ή με σουσάμι, ή χοντρό αλάτι, και τα ψήνουμε 15 λεπτά στους 230 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ