Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Αφράτα μπιφτέκια στο τηγάνι!



Μπιφτέκια αφράτα στο τηγάνι!
Τα μπιφτεκάκια μου σήμερα ήταν εξαιρετικά, αφράτα ζουμερά με αρωματικά καλοκαιρινά!!!!
Μην σας τρομάζουν τα πολλά υλικά, δέστε τα ξανά….. τα έχουμε όλα στην κουζίνα μας !!!

Υλικά:
700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το μαχαίρι ( όχι στο μούλτι να φαίνετε)
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
½ ματσάκι μαιδανό ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
1 σφηνάκι ούζο
1 κ.γλ. μπέκιν
2 κουταλιές κέτσαπ
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γλ. κύμινο
Αλάτι και πιπέρι μαύρο

Εκτέλεση:
Σε μία λεκάνη συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε σα να ζυμώνουμε ψωμί, όσο ζυμώνουμε τόσο πιο αφράτα θα γίνουν.



Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με ραβδώσεις ή και απλό αντικολλητικό και τηγανίζουμε τα μπιφτέκια 10-15 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.




Καλή μας όρεξη!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ