Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Μπιφτέκια γεμιστά με κασέρι στο φούρνο




 Για το κιμά
700 γρ κιμά ανάμικτο
1 αυγό
1 μπαγιάτικο ψωμάκι ή 2 φέτες ψωμί ξερό τριμμένα στο μούλτι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1/2 φλιτζάνι γάλα
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γλ μπέκιν
1 κ.γλ κύμινο
1 κ.γλ ρίγανη
½ ματσάκι μαιδανό λίγο θυμάρι
Αλάτι πιπέρι
Κασέρι σε μπαστουνάκια για τη γέμιση (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ 10 λεπτά, βάζουμε τον κιμά 1 ώρα τουλάχιστον στο ψυγείο.

Πλάθουμε μπιφτέκια, βάζουμε σε κάθε μπιφτέκι ένα κομματάκι κασέρι, τα κλίνουμε καλά και τα τοποθετούμε σε ταψί με ελάχιστο λάδι, ή  σε λαδόκολλα.

Τα ψήνουμε 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.


8 σχόλια:

  1. υπέροχα τα μπιφτεκάκια σου...και το κασέρι που λιώνει είναι όλα τα λεφτάααα....φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα Χρύσα μου και δεν ξέρω γιατι αλλά τα γεμιστά μπιφτέκια μου θυμίζουν πολύ την Ξάνθη, είναι φανταστικά!
    φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεμένο φαγάκι!
    Μπιφτεκάκια γεμιστά με μπαστουνάκια Milner τους έφτιαξα κι εγώ το Σαββάτο, τα εξαφάνισαν φυσικά!
    Φιλιά, καλό απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ¨Οτι έχει σχέση με κιμά μας αρέσει πολύ!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσουν πολύ τα γεμιστά μπιφτέκια!!!!!!!!!! Πολύ ωραία!!!
    Φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πωπω τέλεια, τρελλαίνομαι για γεμιστά μπιφτέκια και τα δικά σου είναι φοβερά Χρύσα μου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρύσα μου τέλεια τα μπιφτέκια σου κι εγω κάπως έτσι τα φτιάχνω αλλά τα κάνω ανάμεικτα τα μισά με κασέρι και τα άλλα μισά με φέτα να είσαι καλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου μέρα Ροδάνθη μου!!! Τα μπιφτέκια τα τρώνε όλοι νομίζω, και κάθε νοικοκυρά ξέρει τη τρώει η οικογένεια πχ εμείς δεν τρώμε κόλιαντρο, και κανέλα στα φαγητά, όπως αποφεύγω τον κρόκο αυγού, εγώ προσαρμόζω τις συνταγές στα γούστα μας όπως όλοι,πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ