300 γρ αλεύρι
500 γρ νερό
130 γρ βιτάμ
1 κ.γλ αλάτι
3 κ.σ ηλιόσπορους(προαιρετικά)
3 αυγά
1 κούπα κασέρι τριμμένο
Εκτέλεση
Προσθέτουμε με μιας το αλεύρι με το αλάτι και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα, προσθέτουμε και τους ηλιόσπορους, θα γίνει μία μπάλα.
Βάζουμε τη ζύμη σε ένα μπολ και με το μίξερ χτυπάμε ένα ένα τα αυγά μέσα στη ζύμη,( ‘όπως τα σουδάκια).
Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε πιτάκια και τα γεμίζουμε με κασέρι τριμμένο ή ότι άλλο μας αρέσει, τυριά, αλλαντικά, λαχανικά.
Περνάμε τα κασεροπιτάκια με αραιωμένο κρόκο αυγού με λίγο νερό και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν ανάλογα με το μέγεθος που θα κάνουμε.
Μπουκιά και συχώριο...που λέει και ο φίλος μας ο Μαμαλάκης!!!
Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου