Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Κέικ φρουτοσαλάτας







Υλικά
300 γ.  αλεύρι φαρίνα
200 γρ.  μαργαρίνη
200 γρ γιαούρτι
200 γρ. ζάχαρη
4 αυγά
3 κ.σ μερέντα
3 κ.σ. κακάο
1 βανίλια
1 κγλ. Μπέκιν
1 μήλο,1 αχλάδι, 1 ροδάκινο, 1 μπολ σταφύλια, 2-3 σύκα γλυκό ή ότι άλλο φρούτο μας αρέσει
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
3 κ.σ. τριμμένα αμύγδαλα

Εκτέλεση
Ανάβουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Τρίβουμε τα αμύγδαλα με την άχνη ζάχαρη στο μούλτι.
Χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αυγά, το γιαούρτι, και τη μερέντα, να αφρατέψει.

Προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέκιν και τη βανίλια.

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε  τη φόρμα, βάζουμε το μίγμα του κέικ.


Κόβουμε τα φρούτα σε κύβους και τα ανακατεύουμε με την αμυγδαλόψιχα τα τοποθετούμε επάνω στο μίγμα.


Ψήνουμε 1 ώρα περίπου!



 Καλή επιτυχία!

2 σχόλια:

  1. Ενα κέικ γεματο υπέροχα φρούτα, είναι δυνατόν να μην μας αρέσει??
    Με γεια το νέο look του blog σου!
    Φιλάκια, καλή βδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Έλενα ας είναι καλά τα παλικάρια μου! Εγώ ξέρω μόνο να μαγειρεύω και να περνώ μηχανικά τις συνταγές, και κάτι λίγα, τα παιδιά μου κάνουν τα περισσότερα!!! μου βρήκανε λέει κάτι να παίζω χαχαχα!!!πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ