Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μπράουνις με μερέντα και ξηρούς καρπούς







Το πιο εύκολο, το πιο νόστιμο και το πιο γρήγορο γλυκάκι!!!
Υλικά:
 1 φλιτζάνι αλεύρι
3 κ.σ κακάο
1 ½ κ.γλ. μπέκιν
1 πρέζα αλάτι
200 γρ κουβερτούρα
¾ φλιτζανιού βιτάμ
4 αυγά
¾ φλιτζανιού ζάχαρη καστανή
6-8  κ.γλ. μερέντα
1 χούφτα ξηρούς καρπούς 

Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στους 250 βαθμούς ή σε μπέν μαρί.

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.


Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέκιν, το κακάο και το αλάτι.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα 22 εκ.
Ενώνουμε το μίγμα της σοκολάτας με των αυγών και προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά.

Βάζουμε το μίγμα στο ταψί, και σκορπάμε επάνω τους ξηρούς καρπούς και τη μερέντα, κουταλιά, κουταλιά, εδώ και εκεί.

Ψήνουμε 20 λεπτά στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.

Καλή επιτυχία!!!

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο γλυκό και όντως απλό και εύκολο θα το φτιάξω σίγουρα.Καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ