Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Σουβλάκια σε μαρινάδα φανταστικά!






600 γρ χοιρινό φιλέτο κομμένο σε  φετάκια

Για τη μαρινάδα
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. κέτσαπ
4 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο
1 κύβο βοδινού για ψητά  λιωμένο
3 κ.σ.  νερό
Θυμάρι φρέσκο 
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα βάζο, τα χτυπάμε να ενωθούν, και περιλούζουμε το κρέας.



Αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί  2 ώρες τουλάχιστον, ή ένα βράδυ στο ψυγείο.


Περνάμε τα φιλετάκια στα  ξυλάκια, και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι  4  λεπτά από κάθε πλευρά, στο τέλος σβήνουμε με τη μαρινάδα .



Σερβίρουμε τα φιλετάκια με την αρωματική σάλτσα, και πράσινη σαλάτα.


Ένα ωραίο πιάτο διαίτης!!!


Καλή επιτυχία!

5 σχόλια:

  1. Ενα πιάτο υγιεινό, διαιτητικό αλλά και τόσο νόστιμο!
    Υπέροχο!
    Φιλιά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ωραία τα σουβλάκια σου Χρυσα μου και τι ωραίες φωτογραφίες. Αντε και να αξιωθούμε να τα φάμε μαζί μια μέρα!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα σουβλάκια σου , φαίνονται νοστιμότατα!!!
    Φιλιά, καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό βράδυ κορίτσια πολλά φιλάκια!!! Ερη μου εύχομαι να μπορέσεις να έρθεις το καλοκαίρι!Α πως πήγε το μάθημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου τρέχουν τα σάλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Υπέροχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ