Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Στριφτάρια στιγμής με σάλτσα πιπεριάς


Πολύ εύκολα στριφτάρια πιπεριάς, σαλτσούλα από το βαζάκι σπιτική με ντομάτα και πιπεριές Φλωρίνης, μυζήθρα γλυκιά Κρήτης, 2-3 κ.σ κασέρι, λίγη ρίγανη και λίγο λαδάκι, τόσο απλά, με το
μάτι!!!


Για το ζυμαράκι
1 κουπάκι γιαούρτι
1 αυγό,
3-4 κ.σ ελαιόλαδο
1κ.γλ μπέκιν
1κ.γλ αλάτι
Αλεύρι όσο πάρει

Εκτέλεση
Κάνουμε μία ζύμη μαλακιά να μην κολλάει στα χέρια.
Την ανοίγουμε σε ένα παραλληλόγραμμο φύλλο, σκορπάμε επάνω τα υλικά, το τυλίγουμε σε ρολό.


Κόβουμε σε φετούλες και τις αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, τις πασπαλίζουμε με παπαρουνόσπορο.


Ψήνουμε στους200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Οι σαλτσούλες μου μου λύνουν τα χέρια όλο το χειμώνα, δεν χρειάζετε να κάνω προεργασία σε πολλά φαγητά, αλλά, είναι και από δικά μου προϊόντα, από τον κήπο μου.



2 σχόλια:

  1. Τα στριφταρο-μεζεδο-πιτάκια σου δείχνουν απίστευτα λαχταριστά!
    Και με αυτήν την νόστιμη σάλτσα, θα είναι σκέτη λιχουδιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ