Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Μπουτάκια κοτόπουλου σιροπιασμένα με ρετσέλι!!!


Υπέροχο κοτοπουλάκι  διαίτης!
Θα χρειαστούμε απλά υλικά για να το φτιάξουμε, ούτε καν το  ταψί  θα χρειαστεί να  πλύνουμε!

Υλικά:
Κοτόπουλο μπουτάκια ή στήθος
1κ.σ. μουστάρδα
1κ.σ κέτσαπ καυτερό
2 κ.σ πετιμέζι
1κ.σ. μπαχαρικά για κοτόπουλο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι
2 φύλλα λαδόκολλα

Εκτέλεση
Πλένουμε το κοτόπουλο το βάζουμε σε ένα μπόλ και ρίχνουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας, χωρίς λάδι ( δεν το ξέχασα )διαίτης  λέμε.




Σε 2 φύλα λαδόκολλας τοποθετούμε το κρέας, το δένουμε σαν πουγκί και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς στον αέρα, για 45 λεπτά.



 Στα  τελευταία 10 λεπτά ανοίγουμε το πουγκί, για να ξεροψηθεί το κοτόπουλο.




Νόστιμο, εύκολο, και διαιτητικό!!!
Καλή όρεξη!!!





2 σχόλια:

  1. Μα τι φανταστική ιδέα Χρυσα μου, είσαι πολύ δημιουργική θα την δείξω στη μαμά μου που έχει ρετσέλι. Φιλάκια καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Έρη μου, όντος γίνετε πολύ νόστιμο το κοτόπουλο, παίρνει και τη γλυκόξινη γεύση και το άρωμα, από το ρετσέλι.Φέτος έχουμε πολλά ρόδια, έχω πολύ λικέρ ροδιού από πέρυσι, σκέφτομαι να κάνω φέτος ρετσέλι από ρόδια, για μαρινάδες και για ντρέσινγκ, τι λες εσύ να το ρισκάρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ