Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Σνίτσελ κοτόπουλο, μαριναρισμένο και παναρισμένο στο φούρνο



Νόστιμα μπουτάκια από κοτόπουλο, μαριναρισμένα σε λαχανικά,  γιαούρτι, μουστάρδα και μυρωδικά,  παναρισμένα με τριμμένο πίτουρο βρώμης και τυρί τριμμένο.

Υλικά που θα χρειαστούμε:

4 μπούτια κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα και χωρίς την πέτσα

Για τη μαρινάδα:
1 κόκκινη πιπεριά
1 μικρό πράσο σε φετούλες
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 κουταλιά μουστάρδα
2 κ.σ γιαούρτι
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γλ μπαχαρικό για κοτόπουλο
1 κ.γλ ρίγανη, θυμάρι αλάτι και πιπέρι

Για το πανάρισμα
3 κ.σ τριμμένο πίτουρο βρώμης
3 κ.σ τυρί σκληρό τριμμένο

Εκτέλεση:
βάζουμε σε ένα μπόλ το κοτόπουλο και όλα τα υλικά της μαρινάδας, τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες ή για ένα βράδυ.


Ανακατεύουμε το πίτουρο βρώμης με το τυρί, πανάρουμε τα μπουτάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.


Ψήνουμε τα σνίτσελ 25- 30 λεπτά στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.


Υγιεινά και πεντανόστιμα!
Καλή σας όρεξη :-)

2 σχόλια:

  1. Ζουζούυυ αν περισσεύει καμιά μερίδα πολύ ευχαρίστως να έρθω χιχιχι!!!
    Καλό σου βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Ροδάνθη μου, σου έστειλα το ταψάκι το πήρες!!! φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ