Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Σοκολάτα με πορτοκάλι, περγαμόντο και ξερά φρούτα του δάσους!




Για τις λιγούρες, ότι καλύτερο για εμάς που αγαπάμε τη σοκολάτα!


Εύκολο και με λίγα υλικά, πάντα υπάρχουν γλυκά του κουταλιού στο σπίτι!



Υλικά 400 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
1 ζαχαρούχο γάλα
½ φλιτζάνι  ψιλοκομμένο γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι,  περγαμόντο και κεράσι
½ φλιτζάνι ξερά φρούτα του δάσους
1 σφηνάκι πορτοκάλι λικέρ

Εκτέλεση:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι.

Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και διαδοχικά το λικέρ και τα φρούτα.

Ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και απλώνουμε το μίγμα.

Βάζουμε τη σοκολάτα στο ψυγείο για 1-2 ώρες να κρυώσει, την κόβουμε με μαχαίρι σε μπουκιές!









8 σχόλια:

  1. ωραία σοκολάτα.....να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκάκι γρήγορο, εύκολο και νόστιμο!
    Και προ πάντων σοκολατένιο!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπάμε σοκολάτα!!!Φιλάκια Ελένη μου!!!

      Διαγραφή
  3. ΥΠΈΡΟΧΟ!το περγαμοντο αψογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εύκολο και πολύ νόστιμο! Βάζουμε ότι γλυκό μας βρίσκετε, ή και ξηρούς καρπούς!!! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  4. Θα το φτιάξω σίγουρα!Φαίνεται τόσο ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου λύνει τα χέρια, το συντηρώ στην κατάψυξη σε λαδόκολα και το κόβω παγωμένο, με καλό μαχαίρι την τελευταία στιγμή!!! Το κάνω και με ξυρούς καρπούς επίσης είναι φανταστικό!!!
      Φιλάκια λαχανούλα!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ