Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Αρακάς γιαχνί!




Υλικά
700 γρ αρακάς φρέσκος ή κατάψυξης
250 γρ σάλτσα ντομάτας
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι μαιδανό
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια μερικά λεπτά να μαραθούν.

Προσθέτουμε τον αρακά τη ντομάτα τον άνηθο, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και τόσο νερό που να σκεπάζει τα λαχανικά.

Σιγοβράζουμε τον αρακά μέχρι να μαλακώσει και να μείνει με λίγη σαλτσούλα.

Καλή όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ