Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

 Μεθυσμένα κεράσια

1 κιλό κεράσια   ‎
1 λίτρο τσίπουρο ή βότκα
1οο γρ νερό
1οο γρ ζάχαρη καστανή σε κύβους
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα κεράσια, κόβουμε τα κοτσανάκια λίγο, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο βάζο βάζουμε  τη ζάχαρη, και το τσίπουρο και το κλίνουμε.
Το αφήνουμε σε δροσερό μέρος για 2 μήνες το κουνάμε πότε πότε να λιώσει η ζάχαρη.
Και είναι έτοιμο πρός κατανάλωσει, προπαντός το χειμώνα στα πολλά τα κρύα ένα μεθυσμένο κερασάκι θα μας ζεστένει.
Στην υγειά μας!
‎25/‎6/‎2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ