Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τάρτα με ζαμπόν και τυριά!



Τάρτα με ζαμπόν και τυριά
Υλικά!
250 γ ρ αλεύρι
125 γ ρ Βιτάμ
1 αυγό
50 γ ρ νερό
Λίγο αλάτι

Για τη γέμιση
2οο γ ρ γάλα
200 γ ρ κρέμα γάλακτος
2 αυγά
100 γ ρ γραβιέρα γλυκιά
4 φέτες ζαμπόν
100 γρ μυζήθρα
4 φέτες κασέρι
λίγο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Κάνουμε τη ζύμη, και τη βάζουμε στο ψυγείο ½ ώρα,την ανοίγουμε σε φύλλο, όσο  η ταρτιέρα και τα τοιχώματα, απλώνουμε το ζαμπόν, τα κασέρια και την μυζήθρα.

Χτυπάμε το γάλα, την κρέμα, και τα αυγά,λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι, τα βάζουμε στην τάρτα,και την ψήνουμε 45 λεπτά στους 200 βαθμούς.

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ