Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα


Μπισκότα  με καρύδια και μαρμελάδα
Χριστουγεννιάτικα



για τη ζύμη

370 γρ αλεύρι
1 κγλ μπέκιν
1 βανίλια
120 γρ καρύδια τριμμένα
170 γρ Ζάχαρη
250 γρ  βιτάμ
1 ασπράδι αυγού
1κ,σ κακάο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέκιν, και κάνουμε μία ζύμη με όλα τα υλικά εκτός από το κακάο.

Χωρίζουμε λίγη ζύμη και τη ζυμώνουμε με το κακάο.
Βάζουμε τις ζύμες σε μεμβράνη και τις βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
Ανοίγουμε τις δύο ζύμες με λίγο αλεύρι και  κόβουμε σε διάφορα σχήματα με κουπάτ.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 10 με 12 λεπτά.

Διακοσμούμε τα μπισκότα , όπως μας αρέσει.

Καλές γιορτές!
Αφιερωμένα στην Αλεξάνδρα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ