Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Πατάτες στο φούρνο μενταγιόν


Πατάτες μενταγιόν

1 κιλό πατάτες
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Λίγο πράσο
100 γρ μπέικον
1 αυγό
Μαιδανό ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες τις κόβουμε σε φέτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν  και τις στραγγίζουμε.
Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι τσιγαρίζουμε το μπέικον, το πράσο, και το κρεμμύδι.
Ανακατεύουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι,  με το μπέικον,  το μαιδανό αλάτι, πιπέρι και το αυγό, πλάθουμε ένα ρολό με τα υλικά, και το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει, το κόβουμε σε ροδέλες 2 εκατοστών, και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν.



Μπορούμε να ψήσουμε τα μενταγιόν στο φούρνο αφού τα πασπαλίσουμε με λίγο κασεράκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ