Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Γέμιση γαλοπούλας για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!


Γέμιση γαλοπούλας

Υλικά
250 γρ κιμά
200 γρ συκωτάκια πουλιών
100 γρ μπέικον
2 φλιτζάνια ρύζι
200 γρ κάστανα
1 χούφτα κάσιους
3 κ,σ  κουκουνάρι ψημένο
1 ξερό κρεμμύδι λίγο πράσο ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι
Μαιδανό ψιλοκομμένο
2 κ,σ βούτυρο


Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πράσο, το μπέικον, τα συκωτάκια και τον κιμά διαδοχικά .
Βάζουμε το ρύζι τα κάστανα το κουκουνάρι, και τα κάσιους, αλατοπιπερόνουμε  και  βάζουμε ζωμό κότας . προσθέτουμε τον μαιδανό και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά ή ψήνουμε στο φούρνο.
Με αυτή τη γέμιση, μπορούμε να γεμίσουμε και τη γαλοπούλα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ