Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πίτσα ή πίτα στη λαδόκολλα!



Υλικά για τη ζύμη
400 γρ αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά ξερή
100 γρ νερό χλιαρό
100 γρ. γάλα χλιαρό
2 κ.σ. βιτάμ λιωμένο μέσα στο γάλα
1 αυγό
1 κ.γλκ. ζάχαρη
1 κ.γλ. αλάτι

Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά με το μίξερ ή με τα χέρια,κάνουμε μία μαλακιά ζύμη.
Σκεπάζουμε τη ζύμη με μια πετσέτα, την αφήνουμε 1/2 ώρα να φουσκώσει.
Την ανοίγουμε επάνω σε λαδόκολλα και την καλύπτουμε με ότι τραβάει η όρεξη μας, όπως σάλτσα ντομάτας, αλλαντικά, λαχανικά, μαλακά τυριά κ.τ.λ.

Ψήνουμε την πίτσα  στη σχάρα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα στους 230 βαθμούς στη πρώτη σχάρα από κάτω στις αντιστάσεις.


4 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ