Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Χοιρινά φιλετάκια με πολύχρωμα πιπέρια


Ζουμερά, πικάντικα και αρωματικά φιλετάκια!
Ένα φαγάκι μούρλια πολύ εύκολο, μέχρι να γίνει η σαλάτα το κρεατάκι είναι έτοιμο!
Θα χρειαστούμε, ανάλογα πόσες μερίδες θέλουμε να κάνουμε, εγώ τα υλικά μου ήταν για 2 μερίδες.

Υλικά:
500 γρ. φιλετάκια χοιρινά
2 κ.σ. πιπέρια πολύχρωμα  αρωματικά
Αλάτιπιπέρι
2-3 κ.σ ελαιόλαδο
4-5 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο

Εκτέλεση
Ανάβουμε το φούρνο, στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Σε ένα τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο, βάζουμε το λάδι με τα πιπέρια,  μόλις κάψει το λάδι, βάζουμε επάνω στα πιπέρια τα φιλετάκια,ψήνουμε 2 λεπτά από κάθε μεριά, γυρίζοντας τα, μέχρι να πάρουν χρώμα, τα αλατοπιπερώνουμε, τα σβήνουμε με το μπαλσάμικο και τα βάζουμε στο φούρνο 10 λεπτά να συνεχιστεί το ψήσιμο.




Προλαβαίνουμε να ετοιμάσουμε μία ωραία σαλάτα με μαρούλι, ρόκα, ρόδι και μπαλσάμικο.


Καλή μας όρεξη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ