1 ½ φλιτζάνι νερό χλιαρό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι
1 φακελάκι μπέικιν
Αλεύρι όσο σηκώσει
600-700 γρ.
1 κ.γλ. αλάτι
200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο για τα φύλλα
Εκτέλεση:
Κάνουμε πακετάκια
και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει το βούτυρο.
Για ποιο γρήγορα
στην κατάψυξη.
Ανοίγουμε σε φύλλο και γεμίζουμε με τη γέμιση που μας αρέσει, τυρί, κιμά, σπανάκι!!!
Ανοίγουμε σε φύλλο και γεμίζουμε με τη γέμιση που μας αρέσει, τυρί, κιμά, σπανάκι!!!
Πολύ καιρό τώρα λέω να φτιάξω δική μου σφολιάτα και όλο το αναβάλω, θα έχω υπόψιν τη συνταγή σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σου ξανθή μου είναι τόσο απλή γίνεται στο τσακ μπαμ!!!
ΔιαγραφήΝα τη δοκιμάσεις το μπέκιν κάνει τη διαφορά!!! Φιλάκια!!
Πρέπει να πω ότι μ' αρέσει πολύ η ζύμη σου. Θα την βάλω στα αγαπημένα μου, για να την φτιάξω. Καλή σου μέρα !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σου Βαρβάρα με τις υπέροχες συνταγές!!!! Θα δεις πόσο εύκολη και νόστιμη γίνεται νομίζω ότι το μπέκιν κάνει τη διαφορά από την κλασική ζύμη! Καλή ευκολία, φιλάκια!!!
ΔιαγραφήΘα τη φτιάξω κι εγώ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι ας μην βλέπω ποδόσφαιρο! χαχαχαχαχαχα
Αχ Τατιανάκι μου με τις υπέροχες Θρακιώτικες πίτες!!! Τελικά τρώμε πολύ πίτα εδώ πάνω!!!!
ΔιαγραφήΟι πίτες είναι παντός καιρού γλυκιά μου!!!!
Όσο για το ποδόσφαιρο, κάνουμε στους άντρες πίτσα ή πίτα και πάμε τις βόλτες μας εμείς τα κορίτσια χιχιχ.... έχουμε και ζέστη επιτέλους!!!
Μόλις την έφτιαξα και βγήκε τέλεια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧίλια ευχαριστώ!!!