Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Μπριζόλες λαιμού μαριναρισμένες, ψητές στο φούρνο!




Τις χοιρινές μπριζόλες, στη φωτιά να τις πετάξεις από μόνες τους είναι  νόστιμες, φανταστείτε να τις μαρινάρουμε λίγες ώρες, τη γεύση θα βγάλουν, όσοι τις γευτήκαμε πάντως  μουγκρίζαμε από ευχαρίστηση!
Υλικά!
5-6 μπριζόλες χοιρινές λαιμού.
1 ξερό κρεμμύδι.
1 πιπεριά πράσινη.
2 σκελίδες σκόρδο.
2-3 ντομάτες.
¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
Ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.

Εκτέλεση:
Χοντροκόβουμε το κρεμμύδι  και την πιπεριά, στο μούλτι , βάζουμε το λάδι το αλάτι, το πιπέρι και  μπόλικη ρίγανη, θέλουμε  χοντροκομμένα, και  όχι πουρέ.


Πασαλείβουμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να μαριναριστούν,  τουλάχιστον 2 ώρες.

Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, κοντά, κοντά, για να μην στεγνώσουν όταν ψηθούν, γιατί θα μαζέψουν.
Σκεπάζουμε τις μπριζόλες με 2-3 φέτες ντομάτας, αλατίζουμε, βάζουμε πιπεράκι, ρίγανη και λίγο λαδάκι,

Τις ψήνουμε 1 ½ ώρα στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.

Καλή μας όρεξη!


4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ελένη μου η μαρινάδα είναι απλή, Ελληνική, πεντανόστιμη!!!καλό βράδυ! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Καλύτερο δεν γίνετε μπράβο γεια στα χέρια σου!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είναι να μην μουγκρίζει κανείς με τέτοια νοστιμιά??
    Γεια στα χέρια σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ