Τις χοιρινές
μπριζόλες, στη φωτιά να τις πετάξεις από μόνες τους είναι νόστιμες, φανταστείτε να τις μαρινάρουμε λίγες
ώρες, τη γεύση θα βγάλουν, όσοι τις γευτήκαμε πάντως μουγκρίζαμε από ευχαρίστηση!
Υλικά!
5-6 μπριζόλες
χοιρινές λαιμού.
1 ξερό κρεμμύδι.
1 πιπεριά
πράσινη.
2 σκελίδες σκόρδο.
2-3 ντομάτες.
¼ φλιτζανιού
ελαιόλαδο
Ρίγανη, αλάτι και
πιπέρι.
Εκτέλεση:
Χοντροκόβουμε το
κρεμμύδι και την πιπεριά, στο μούλτι ,
βάζουμε το λάδι το αλάτι, το πιπέρι και μπόλικη ρίγανη, θέλουμε χοντροκομμένα, και όχι πουρέ.
Τις τοποθετούμε
σε ένα ταψί, κοντά, κοντά, για να μην στεγνώσουν όταν ψηθούν, γιατί θα
μαζέψουν.
Σκεπάζουμε τις μπριζόλες
με 2-3 φέτες ντομάτας, αλατίζουμε, βάζουμε πιπεράκι, ρίγανη και λίγο λαδάκι,
Καλή μας όρεξη!
Τέλεια η μαρινάδα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλένη μου η μαρινάδα είναι απλή, Ελληνική, πεντανόστιμη!!!καλό βράδυ! Φιλάκια!!!
ΔιαγραφήΚαλύτερο δεν γίνετε μπράβο γεια στα χέρια σου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!!
Μα είναι να μην μουγκρίζει κανείς με τέτοια νοστιμιά??
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια στα χέρια σου!
Φιλιά!