Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με αμύγδαλα και σοκολάτα!


Υλικά:
250 γρ αλεύρι
200 γρ βιτάμ
100 γρ ζάχαρη άχνη
100 γρ αμύγδαλα φιλέ καβουρντισμένα
1 κ.σ. κακάο
1/2 κουταλάκι μπέκιν
1 κ.γλ. εσάνς αμυγδάλου

Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι με το κακάο, κοσκινισμένα, όπως και το αμύγδαλο και την εσάνς αμυγδάλου, το πικραμύγδαλο του δίνει υπέροχη γεύση.





Δεν θέλουν ζύμωμα, απλός με τα χέρια ενώνουμε τη ζύμη, την τυλίγουμε  σε μία μεμβράνη και την βάζουμε  στο ψυγείο για 1 ώρα.


Την ανοίγουμε σε ένα φύλλο 1,5 εκατοστών και με κουπάτ, κόβουμε μπισκοτάκια, τα ψήνουμε σε λαδόκολλα, 12-13 λεπτά στους 180 βαθμούς.


Τα βουτάμε σε ζάχαρη άχνη, ή τα γλασάρουμε με κουβερτούρα, λιωμένη.


Καλή επιτυχία! 

5 σχόλια:

  1. Τέλεια για απογευματινό τσάι με παιδάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου και για πρωί, μεσημέρι και βράδυ μη σου πω!!! φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Απλά τέλεια,γρήγορα και εύκολα.Να είσαι καλά Ζουζού μου γεια στα χέρια σου.
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ροδάνθη μου! Για τις υπογλυκαιμίες που λέγαμε!!!! φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχα είναι Χρύσα μου!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ