Υλικά:
250 γρ αλεύρι
200 γρ βιτάμ
100 γρ ζάχαρη
άχνη
100 γρ αμύγδαλα
φιλέ καβουρντισμένα
1 κ.σ. κακάο
1/2 κουταλάκι μπέκιν
1/2 κουταλάκι μπέκιν
1 κ.γλ. εσάνς
αμυγδάλου
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη ζάχαρη
με το βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι με το κακάο, κοσκινισμένα, όπως και το αμύγδαλο και την εσάνς αμυγδάλου, το πικραμύγδαλο του δίνει υπέροχη γεύση.
Δεν θέλουν ζύμωμα, απλός με τα χέρια ενώνουμε τη ζύμη, την τυλίγουμε σε μία μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο
για 1 ώρα.
Την ανοίγουμε σε
ένα φύλλο 1,5 εκατοστών και με κουπάτ, κόβουμε μπισκοτάκια, τα ψήνουμε σε
λαδόκολλα, 12-13 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Καλή επιτυχία!
Τέλεια για απογευματινό τσάι με παιδάκια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλένη μου και για πρωί, μεσημέρι και βράδυ μη σου πω!!! φιλάκια!
ΔιαγραφήΑπλά τέλεια,γρήγορα και εύκολα.Να είσαι καλά Ζουζού μου γεια στα χέρια σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!!
Ευχαριστώ Ροδάνθη μου! Για τις υπογλυκαιμίες που λέγαμε!!!! φιλάκια!
ΔιαγραφήΥπέροχα είναι Χρύσα μου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!