Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Κοτόπουλο αρωματικό στη λαδόκολλα!



Αρωματικό!  Ζουμερό!  Πεντανόστιμο κοτόπουλο!
Μου αρέσουν τα μπουτάκια, αλλά μπορεί να γίνει και με ολόκληρο κοτόπουλο σε μερίδες!
Μπορούμε να το βάλουμε σε μία σακούλα τροφίμων με όλα τα υλικά της μαρινάδας, από την προηγούμενη μέρα και να το ψήσουμε την επομένη.
Μπορεί να ψηθεί  σε σακούλα φούρνου, εγώ το έψησα σε λαδόκολλα, και στις δύο περιπτώσεις τα αρωματικά μετράνε.


Υλικά που θα χρειαστούμε:
1 κιλό μπουτάκια κοτόπουλου
2κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ μέλι
2 κ.σ μπαλσάμικο ξύδι
3 κ.σ. σκορδόλαδο
2 κ.σ. θυμάρι και δεντρολίβανο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα μπουτάκια, τα βάζουμε σε μία σακούλα κατάψυξης, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα κάνουμε ένα καλό μασάζ.



Τα μαρινάρουμε μερικές ωρίτσες και τα βάζουμε σε λαδόκολλα, τα κλίνουμε σαν πακέτο και καρφιτσώνουμε με μία οδοντογλυφίδα, να μην ανοίξουν.


Ψήνουμε 35-40 λεπτά, στους 200 βαθμούς, στον αέρα.


ν
Καλή όρεξη!!!




1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ