Γεια σας !!
Μπορεί το θερμόμετρο να ανεβαίνει, μην αγχώνεστε, ένα παγωτάκι θα σας δροσίσει και θα σας αλλάξει τη διάθεση!
Υλικά:
300 γρ στραγγιστό
γιαούρτι ( μπορεί να είναι και με γεύση).
200 γρ. κρέμα
γάλακτος
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την
κρέμα στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
Ψιλοκόβουμε τα σύκα.
Ψιλοκόβουμε τα σύκα.
Βάζουμε το
μείγμα στην παγωτομηχανή περιμένουμε να παγώσει, και απολαμβάνουμε, στην περίπτωση που δεν έχουμε...βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά και αυτό το επαναλαμβάνουμε 2-3 φορές να μην πιάσει κρυσταλλάκια...γίνετε τέλειο!!!
Το συντηρούμε
στην κατάψυξη.
Καλή επιτυχία!!!
Λατρεύω το παγωτό σύκο και η συνταγή σου φαίνεται πανεύκολη και πεντανόστιμη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι όντος πολύ εύκολη η συνταγή και πολύ νόστιμο το παγωτό, αξίζει να το δοκιμάσεις!!! Καλό βράδυ!
Διαγραφήεμεις που δεν έχουμε παγωτομηχανή πως να κανούμε ????
ΑπάντησηΔιαγραφήΦίλη μου καλή με τον κλασικό τρόπο.... στην κατάψυξη 30 λεπτά χτύπημα 2-3 λεπτά και αυτό το επαναλαμβάνουμε 2-3 φορές να μην πιάσει κρυσταλλάκια και γίνετε τέλειο!!!
Διαγραφή