Είναι ένα ωραιότατο γλυκό, εύκολο και γρήγορο αν γίνει σε μεγάλο ταψί βγάζει πάρα πολλές μερίδες!
Υλικά:
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
500 γρ. φυτική σαντιγί
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τις φράουλες με τη ζάχαρη, βράζουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Πατάμε να λιώσουν μερικές φράουλες.
Πατάμε να λιώσουν μερικές φράουλες.
Αφήνουμε να κρυώσουν, στραγγίζουμε το σιρόπι που θα προκύψει, για να σιροπιάσουμε το παντεσπάνι. ΕΔΩ
Χτυπάμε τη σαντιγί προσθέτουμε το γιαούρτι, την άχνη και τις μισές στραγγισμένες φράουλες.
Κόβουμε το παντεσπάνι στα δύο το βρέχουμε λίγο με το σιρόπι, απλώνουμε τη μισή κρέμα, βάζουμε το δεύτερο κομμάτι παντεσπάνι, το σιρόπι και την κρέμα.
Στολίζουμε με φρέσκες φράουλες, τι σάλτσα φράουλας και με σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη!!!
Καλή όρεξη!
Χτυπάμε τη σαντιγί προσθέτουμε το γιαούρτι, την άχνη και τις μισές στραγγισμένες φράουλες.
Κόβουμε το παντεσπάνι στα δύο το βρέχουμε λίγο με το σιρόπι, απλώνουμε τη μισή κρέμα, βάζουμε το δεύτερο κομμάτι παντεσπάνι, το σιρόπι και την κρέμα.
Στολίζουμε με φρέσκες φράουλες, τι σάλτσα φράουλας και με σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη!!!
Καλή όρεξη!
ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!Λ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή