Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Κέικ με μήλα και ροδάκινα Διαίτης


Κέικ με μήλα και ροδάκινα
Διαίτης


250 γρ αλεύρι
100 γρ βιτάμ μαλακό
2 αυγά
2 κουταλιές μεγάλες μαύρη ζάχαρη ή 130 γρ ζάχαρη άσπρη
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
2 φλιτζανάκια του καφέ γάλα
1 κγλ μπέκιν πάουντερ
½ κγλ σόδα                      
1 βανίλια
2 ροδάκινα σε φέτες
2 μήλα σε κυβάκια
 Αμύγδαλα


Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ, το βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αυγά, το γιαούρτι, τη σόδα.

βάζουμε στο μίγμα  το γάλα, διαδοχικά με το αλεύρι, αφού το ανακατέψουμε με το μπέκιν.

Βουτυρώνουμε, και αλευρώνουμε  μία φόρμα, βάζουμε το μίγμα του κέικ, και τοποθετούμε τα μήλα, τα πατάμε λίγο και αραδιάζουμε τις φέτες του ροδάκινου  πασπαλίζουμε με αμύγδαλα φιλέ.

 Το ψήνουμε 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα.
Τρώτε άφοβα έχει λίγες θερμίδες!!!!!!!!!!



               

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ