Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Κέικ φρούτων με μήλα και αχλάδια






250 γρ αλεύρι φαρίνα
100 γρ βιτάμ μαλακό
2 αυγά
3 κουταλιές μεγάλες μαύρη ζάχαρη
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
2 φλιτζανάκια του καφέ γάλα
1 κγλ μπέκιν πάουντερ
½ κγλ σόδα
2 κ,σ  κουβερτούρα τριμμένη
2 κ,σ  μερέντα                
1 βανίλια
2 αχλάδια
2 μήλα


Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ, το βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αυγά, το γιαούρτι, τη σόδα, τη μερέντα, και την κουβερτούρα.βάζουμε στο μίγμα  το γάλα, διαδοχικά με το αλεύρι, αφού το ανακατέψουμε με το μπέκιν.
Βουτυρώνουμε, και αλευρώνουμε  μία φόρμα, βάζουμε το μίγμα του κέικ, και τοποθετούμε τα μήλα, και τα αχλάδια,  τα πατάμε λίγο μέσα στη ζύμη.

Μπορούμε να το ψήσουμε σε ταψί του φούρνου επάνω σε λαδόκκολα.

 Το ψήνουμε 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα.



               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ