Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Σουφλέ


Σουφλέ με κασέρι και αλλαντικά


1ψωμί ξερό  χωριάτικο ή ολικής  άλεσης σε κύβους
1 λίτρο γάλα
4 αυγά
2 λουκάνικα βραστά
100 γρ ζαμπόν
200 γρ κασέρι τριμμένο
200 γρ κρεμά γάλακτος
Αλάτι πιπέρι
3 κ,σ βιτάμ
Εκέλεση
Βουτυρώνουμε μία γάστρα, βάζουμε τους κύβους του ψωμιού, ανακατεύουμε τα αλλαντικά, και το κασέρι.


Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, και το γάλα, με λίγο αλάτι και πιπέρι, και το ρίχνουμε επάνω στα ψωμιά, πασπαλίζουμε με λίγο κασέρι ακόμη.
Αφήνουμε να απορροφηθούν τα υγρά, βάζουμε βούτυρο εδώ και εκεί σε κομματάκια.

.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς, σκεπάζουμε τη γάστρα, και ψήνουμε το σουφλέ, 35 με 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά. 


                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ