Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μουσταλευριά με korn flauer




1 κιλό μούστο
3κ,σ κόρν φλάουερ
Τριμμένα καρύδια ή φουντούκια
Εκτέλεση
Σε μισό ποτήρι μούστο, διαλύουμε το κόρν φλάουερ.
Βάζουμε τον υπόλοιπο μούστο να βράσει, και ρίχνουμε το διαλυμένο κόρν φλάουερ,  ανακατεύουμε με το σύρμα να μην μας κολλήσει, μέχρι να γίνει κρέμα, το βάζουμε σε μπολάκια, και το πασπαλίζουμε με τριμμένο καρύδι.






Στη μισή κρέμα, έβαλα και μερικά αλεσμένα φρέσκα σύκα, και τους έδωσα μία βράσει.
Απλά υπέροχα! 



1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ