Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μπισκότα σοκολάτας



Μπισκότα μαλακά σοκολάτας

1 ζαχαρούχο γάλα
¼ κούπας βιτάμ
2 κ,σ μαύρη ζάχαρη
1 βανίλια
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένα αμύγδαλα καβουρντισμένα
250 γρ κουβερτούρα 

εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα, το γάλα, τη ζάχαρη, το βούτυρο, και την κουβερτούρα, ανακατεύουμε τα αμύγδαλα, και το αλεύρι.

Παίρνουμε κουταλιές, και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.


Τα ψήνουμε 12 λεπτά στους 180 βαθμούς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ