Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Κριτσίνια


Κριτσίνια με πασατέμπο

2 φλιτζάνια αλεύρι
½ φλιτζάνι ηλιέλαιο
½ φλιτζάνι νερό
1 ½ κγλ μπέκιν
1 κγλ αλάτι
½ φλιτζάνι regato kerigolt τριμμένο
½ φλιτζάνι ηλιόσπορο καθαρισμένο

Πολύ απλά!
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί για 1 λεπτό και κάνουμε κορδόνια .

Αν ζοριστούμε να τα πλάσουμε, βάζουμε τη ζύμη  μισή ώρα στο ψυγείο.

Τα ψήνουμε 10 με 12 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Είναι φανταστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ