Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Διαίτης


Κοτόπουλο με λάχανο διαίτης

2φιλέτα ή μπούτια κοτόπουλο
2 φλιτζάνια λάχανο άσπρο
2 κ,σ πετιμέζι ή κρασί μπαλσάμικο
Αλάτι πιπέρι
1 κ,σ ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, και τηγανίζουμε το κοτόπουλο, όταν ροδίσει ,και από τις δύο πλευρές , ρίχνουμε το λάχανο, το σοτάρουμε λίγο με το κοτόπουλο.

βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, και το ρετσέλι, ανακατεύουμε ,όταν μαραθεί το λάχανο, θέλει μερικά λεπτά, κλίνουμε τη φωτιά, και το αφήνουμε για λίγο ακόμη, σκεπασμένο, να δέσουν οι γεύσεις.

Γίνετε πεντανόστιμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ