Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Ψαρόσουπα


 Λαβρακόσουπα
από πελαγίσιο ψάρι

 
1 κιλό ψάρια
2 πατάτες
2 καρότα
1 μικρό σέλινο
1 ξερό κρεμμύδι
1/2 πράσο

Αλάτι πιπέρι
 Χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα ψάρια.
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε μικρά κομμάτια σοτάρουμε τα  κρεμμύδια  και τα λαχανικά στο λάδι,  ρίχνουμε ζεστό νερό να τα σκεπάσει  βάζουμε αλάτι πιπέρι και τα αρωματικά και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά 5 λεπτά πριν το τέλος του βρασίματος βάζουμε τα ψάρια, βράζουμε 5 λεπτά, και η σουπίτσα είναι έτοιμη.

Σερβίρουμε με λεμόνι και ωμό λάδι.
Το μυστικό της ψαρόσουπας ειναι όταν βάλουμε το ψάρι στην κατσαρόλα δεν βάζουμε καπάκι τη βράζουμε ξεσκέπαστη για να μην μυρίζει εντονα ψαρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ