Πάστα Φλώρα
Υλικά
300 γρ αλεύρι
2 αυγά
1 μπέκιν
1 βανίλια
200 γρ βιτάμ
½ φλιτζάνι φουντούκια αλεσμένα
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι, σύκο, ή ότι άλλο θέλουμε
1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Κάνουμε την ζύμη με όλα τα υλικά, την αφήνουμε να ξεκουραστεί, ½ ώρα στο ψυγείο.
Την απλώνουμε στο ταψί, και βάζουμε επάνω σπιτική μαρμελάδα.
Ψήνουμε στους 180ο C για 35 λεπτά
Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου