Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Κρουασανάκια με κασέρι


Ζύμη για κρουασάν  φανταστική!!!

500 γρ αλεύρι
250 γρ γιαούρτι
100 γρ ηλιέλαιο
1 αυγό
1 φακελάκι μαγιά ξερή
1 κ,γλ αλάτι
μερικές κουταλιές παγωμένο νερό αν χρειαστεί
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, και κάνουμε μία ζύμη λίγο σφιχτή, την τυλίγουμε σε μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα (μπορεί να μείνει έως 2 μέρες) την ανοίγουμε σε ένα ή περισσότερα φύλλα την κόβουμε σε τρίγωνα και τη γεμίζουμε με ότι μας αρέσει, όπως λουκάνικα βραστά, κασέρι, τυρί,  μυζήθρα, κ.τ.λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ