Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Τυρόπιτα πλισέ!



Για πρωινό για βραδινό...για όλες τις ώρες...είναι ότι καλύτερο, εύκολη και με ελάχιστα υλικά γίνεται φανταστική πιτούλα!!!

Υλικά:
6-7 φύλλα κρούστας
1 φλιτζάνι τυριά τριμμένα διάφορα
2-3 φέτες καπνιστή μπριζόλα

1 φλιτζάνι γάλα
1/3 φλιτζάνι ηλιέλαιο
2 αυγά
1 κ.γλ. μπέκιν
1 κ.σ. αλεύρι ή σιμιγδάλι ψιλό

 Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το λάδι, το αλεύρι με το μπέκιν να γίνουν χυλός.


Παίρνουμε ένα-ένα τα φύλλα, πασπαλίζουμε λίγο τυρί και το σουρώνουμε  πλισέ.


Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί βουτυρωμένο.



Ρίχνουμε το χυλό να πάει παντού και το αφήνουμε λίγη ώρα να το απορροφήσει.




Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.






Καλή όρεξη!!!




13 σχόλια:

  1. Λαχταριστη και αρωματικη!
    Καλή μας εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Αριάδνη μου καλή εβδομάδα!!!
      Λατρεύουμε πιτούλες..... Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα!!!
    Έχετε κάποιο email για να επικοινήσουμε μαζί σας;

    ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το email μας είναι steiletisintagisou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας λέτε πότε μπαίνει η μπριζόλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί με το κασέρι, φαίνεται άλλωστε, έβαλα πολύ λίγη ίσα για τη μυρωδιά...μπορείτε να βάλετε περισσότερα υλικά αν θέλετε!!!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Στα αλλαντικά Ελένη μου...έχει και καπνιστή μπριζόλα σε φετούλες...όπως καπνιστή γαλοπούλα χαχαχα εσύ βάλε ότι σου αρέσει είναι θέμα γεύσεις!!!

      Διαγραφή
  6. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΗ ΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΕ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ?ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα...ανάλογα το φούρνο...ο χρόνος είναι σχετικός μετά τα 15 λεπτά τον ελέγχουμε...

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα! Μπορεί να γίνει αυτή η υπέροχη πίτα και με τυρί φέτα ή θα χαθεί το"δέσιμο"των υλικών και θα έχει άλλο αποτέλεσμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ