1-2 κολοκυθάκια φρέσκα τριμμένα
2 αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
2=3 κ.σ. σκορδόλαδο
1 κ.γλ. μπέκιν
Αλεύρι όσο σηκώσει
1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
2-3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
2-3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
Για πασπάλισμα τριμμένο τυρί
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά καλά.
Προσθέτουμε το γάλα και το σκορδόλαδο.
Ανακατεύουμε λίγο λίγο το αλεύρι με το μπέκιν και το αλάτι με το πιπέρι, μέχρι να γίνει ένας μέτριος χυλός.
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με μία κουταλιά βούτυρο ή ελαιόλαδο, απλώνουμε το χυλό και χαμηλώνουμε τη φωτιά λίγο.
¨Όπως είναι ζεστή την πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.
Καλή όρεξη!
Καλή και νόστιμη χρονιά!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία η κρέπα!
Χρόνια πολλά Ξανθή μου καλή χρονιά!!! Είπα να ξεκουραστώ από την κουζίνα, ότι φάγαμε φάγαμε......
ΔιαγραφήΦιλάκια!
Πολυ ωραια η γέμιση κολοκυθακι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλη χρονια :)
http://beautyfollower.blogspot.gr/
έκανα την ίδια ζύμη στο μπλέντερ και δεν ψήνεται στο τηγάνι !ΚΟΛΛΑΕΙ!! Γιατί?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην πέταξα!
Εγώ θα έλεγα ότι στο μπλέντερ δεν τα χτυπάμε, γιατί έτσι λιώνουν τα κολοκυθάκια, γίνονται υγρό και θα χρειάζεται φυσικά περισσότερο αλεύρι, καλέ μου φίλε αν δεις τη συνταγή ακριβώς είμαι σίγουρη ότι θα την πετύχεις την επόμενη φορά!!!! Καλή επιτυχία!!!
Διαγραφή