Υλικά:
600 γρ κοτόπουλο
στήθος σε μικρά σνίτσελ
½ φλιτζάνι
γιαούρτι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.σ. θυμάρι
ψιλοκομμένο
2-3 κ.σ. σκορδόλαδο
2-3 κ.σ. σκορδόλαδο
Αλάτι, πιπέρι και
πάπρικα καπνιστή
Μπούκοβο
(προαιρετικά)
Για το πανάρισμα
1/2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
Για το πανάρισμα
1/2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
1 φλιτζάνι
νυφάδες καλαμποκιού
½ φλιτζάνι
χοντροτριμμένα φιστίκια(προαιρετικά
½ φλιτζάνι
τριμμένο τυρί γραβιέρα ή παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Κόβουμε το
κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
Αναμιγνύουμε σε
ένα μπολ το γιαούρτι τα αρωματικά, το αλάτι και το πιπέρι, προσθέτουμε το
κοτόπουλο.
Βάζουμε σε μια
σακούλα τροφίμων τη φρυγανιά, τα φιστίκια, το τυρί, την πάπρικα και τα
δημητριακά, τα σπάζουμε να ενωθούν.
Προσθέτουμε τα σνίτσελ στη σακούλα με τα υλικά για το πανάρισμα.
Τι ωραία που είναι ψητά με τόσο υπέροχα υλικά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφή