Μπορεί όμως να γίνει
και μπισκότα, αν ψήσουμε τη ζύμη σκέτη με ξηρούς καρπούς και όταν ψηθεί τη σπάσουμε
σε ακανόνιστα κομμάτια, ακόμη μπορούμε να την τρίψουμε και να γίνει ωραιότατη βάση για γλυκά σε ποτήρι.
Υλικά:
140 γρ. αλεύρι
50 γρ. βρώμη
130 γρ. φλώρα
σόφτ
60 γρ. ζάχαρη
άχνη
60 γρ. ζάχαρη
μαύρη
2-3 σταγόνες εσάνς
πικραμύγδαλο
1 βανίλια
½ κ.γλ. μπέκιν
120 γρ.
φουντούκια
1 κρόκο αυγού
Εκτέλεση:
Ψήνουμε τα
φουντούκια με τη φλούδα τους 10 λεπτά στους 180 βαθμούς, τα αφήνουμε να
κρυώσουν.
Ωραία κι εύκολη συνταγή!
ΑπάντησηΔιαγραφήwww.foodaki.gr