Μοσχοβολάει η
κουζίνα βγαζοντάς τες από το φούρνο.
Λατρεύω τις
κόκκινες πιπεριές σε όλες τις εκδοχές.
Υλικά:
4-5 πιπεριές Φλωρίνης
φρέσκες
1-2 κούπες
μανιτάρια σε φέτες ή κονσέρβα
100 γρ τυρί φέτα
1 αυγό
2-3 κουταλιές γιαούρτι ή
γάλα
2-3 κουταλιές
ελαιόλαδο
Μαιδανός ψιλοκομμένος
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και χωρίζουμε τις πιπεριές στα δύο.
Μπορούμε να τις ψήσουμε και λίγο στο γκρίλ, επίσης γίνονται και φρέσκες.
Μπορούμε να τις ψήσουμε και λίγο στο γκρίλ, επίσης γίνονται και φρέσκες.
Τις τοποθετούμε
σε ένα πιρέξ.
Φανταστικό πιατο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή μας νύχτα :)