Λαβράκια στο
φούρνο με λεμόνι!
Είμαστε από τους
τυχερούς, έχουμε φάει τόνους ψάρια, μιας και άντρας μου είναι από τους
καλύτερους ερασιτέχνες ψαράδες.
Το αγαπημένο μου
ψάρι είναι το λαβράκι φυσικά.....το λέει και η λαϊκή ρήση έπιασε
λαβράκι!
Τα μαγειρεύουμε ψητά,
τηγανιτά, σούπα, αχνιστά…. ότι μπορεί να φανταστεί κανείς!
Σε περίοδο
δίαιτας τα κάνω στο φούρνο με λεμόνι και όταν τα σερβίρω τα περιχύνω με
ελαιόλαδο.
Σε λαδόκολλα
απλώνω τα ψάρια αφού καθαριστούν τα αλατίζω, πασπαλίζω πιπεράκι, ξύσμα και φέτες λεμονιού.
Τα ψήνω 15-20
λεπτά σε δυνατό φούρνο στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις, ανάλογα με το
μέγεθος των ψαριών.
Τα σερβίρω με
λαδολέμονο!
Υπέροχα!!!
Ωραίο φαγητό!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή