Υλικά:
1 γλώσσα
μοσχαρίσια 1 κιλό περίπου
4-5 μεγάλα ξερά
κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
1 ποτήρι κρασί
κόκκινο ημίγλυκο
2-3 σκελίδες
σκόρδο
1 κουταλιά αλεύρι
1 κουταλιά αλεύρι
4-5 κόκκους
μπαχάρι
4-5 κεδροκούκουτσα
4-5 κεδροκούκουτσα
2 φύλλα δάφνης
1 κλαδάκι
δεντρολίβανο
1 φλιτζάνι ζωμό
κρέατος
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τη
γλώσσα σε νερό σχεδόν να μαλακώσει.
Την ξεφλουδίζουμε και την κόβουμε σε φέτες ενός δαχτύλου.
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, αλευρώνουμε τις φέτες και τις σοτάρουμε.
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, αλευρώνουμε τις φέτες και τις σοτάρουμε.
Σε ένα τηγάνι
βάζουμε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και 2 βούτυρο τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια
προσθέτουμε το σκόρδο, τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τις φέτες της γλώσσας.
Σβήνουμε με το
κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά και
αρωματικά.
Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου