Εύκολο και γρήγορο γλυκάκι.
Μέχρι να φάμε το κυρίως, έτοιμο το επιδόρπιο με απλά υλικά.
Υλικά:
1 σφολιάτα
2-3 κουταλιές μερέντα
3-4 κουταλιές χοντροκομμένα φουντούκια, αμύγδαλα, καρύδια ότι έχουμε.
ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Απλώνουμε τη μερέντα στη μισή σφολιάτα, επανωτίζουμε το υπόλοιπο της σφολιάτας και την απλώνουμε λιγάκι με τον πλάστη.
Κόβουμε σε μπουκιές και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Πασπαλίζουμε με άχνη και καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου