Μύδια παντρεμένα
1/2κιλό μύδια την ψίχα
Για την γέμιση
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κ,σ ελαιόλαδο
2 κ,σ αρωματικά δυόσμο, μαιδανό, θυμάρι μαντζουράνα, και ρίγανη, φρέσκα ψιλοκομμένα
2 κ,σ αλεύρι για πανάρισμα
Εκτέλεση
Κάνουμε μία πάστα με τα υλικά της γέμισης, και γεμίζουμε τα μισά μύδια, καπακώνουμε με τα υπόλοιπα.
Τα αλευρώνουμε, και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, και από τις δύο πλευρές, για 1 με 2 λεπτά, τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας, να απορροφηθούν τα πολλά λάδια.
Υπέροχος ουζομεζές!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου