Γιουβαρλάκια σούπα
Για τα γιουβαρλάκι
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 ξερό κρεμμύδι
1 ασπράδι αυγού
4 κ,σ ρύζι καρολίνα
3 κ,σ πλιγούρι
Αλάτι πιπέρι
Μαιδανό ψιλοκομμένο
Για τη σούπα ½ φλιτζάνι ρύζι, 2 κουταλιές βούτυρο, 1 κρόκο, 1 λεμόνι, 1 κύβο βοδινό, αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τον κιμά με τα υλικά , κάνουμε μικρά μπαλάκια και τα κυλάμε σε λίγο αλεύρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου