Μπορούμε να τη φάμε με ρύζι, με πατάτες, ή και με πίτες σαν πίτα γύρο!!!
Γίνετε πιο αφράτο και ζουμερό, από τα μπιφτέκια, που γίνονται λίγο πιο στεγνά!
Υλικά
500 γρ κιμά ανάμικτο
1 κ.σ μπαχαρικά για μπιφτέκια( ρίγανη,κύμινο,πιπέρια διάφορα, σκόρδο, κ.τ.λ.)
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 κ.σ. κέτσαπ
1-2 κ.σ μαιδανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ολικής άλεσης
1/4 κ.γλ. μπέκιν
1/4 κ.γλ. μπέκιν
2-3 κ.σ. γάλα
1 ντομάτα τριμμένη ή μερικές κουταλιές σάλτσα ντομάτα της αρεσκείας σας
2-3 κ.σ. τυριά τριμμένα κίτρινα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Ζυμώνουμε τον κιμά (ναι, δεν έχει αυγό).
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες
Απλώνουμε το μείγμα του κιμά σε ένα ταψί ή πυρέξ, πατάμε με τα χέρια μας και απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές σκορδόλαδο.
Ψήνουμε 30 λεπτά και πασπαλίζουμε με το τυρί, ψήνουμε άλλα 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει.
Καλή όρεξη!!!
Αχ τι μου κάνεις και πεινάω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλειο φαίνεται.
Φιλάκια.
Είναι φανταστικό, πραγματικά πεντανόστιμο!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια Ρουλάκι μου!
Δεν σε προλαβαινω!Τέλειο φααίνεται !Θα το δοκιμάσω σίγουρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφή